tisdag 29 september 2009

Göteborgare <3

Hejsan!

Har inte uppdaterat bloggen på jäätte länge nu, å en del har hänt. Den 14 september blev jag och Andreas (York) göteborgare, vi flyttade in hos Andreas Lindsjö å har bott där sen dess, helt underbart att komma från fucking Ed. Har vart ganska intensivt me 3 pers å en hund i en 2a, men de går :) och litte drama har det vart med.

Onsdag 23 september va vi ute å skulle ha en sista utekväll jag å Andreas York, vi gick till Gossip träffade massa goingar ex Andreas Lindsjö, Cassandra Love, Danny mfl, efter stängning på Gossip bar de vidare till Babar (på avenyn) vid 04.00 tiden kanske gick ja å Andreas Lindsjö hem för de va litte sent, påväg te bussen träffar vi 2 utlänska tjejer som frågar efter tändare, Andreas sa att vi inte hade ngn å ja hade fullt upp me att tjata om allt och inget som vanligt, på ngt knepigt vänster kom dom in på att Andreas va bög, spottade på han, han spottade tillbaka, sedan sa han att vi skulle gå te bussen å dom skulle gå åt sitt håll, så vi fortsatte ner mot bussen, sen säger Andreas att de känns som att dom följer efter oss, ja bara nej de gör dom inte, å så fel ja hade, nästa sak ja kmr ihåg är ett slag på näsan, en jävla smärta och blodsmak i munnen, då hade tydligen tjejerna föjlt efter oss, hoppat på Andreas pga han va bög, jag gick emellan, fick ngra smällar å sparkar vet inte hur många, nästa sak ja kmr ihg är att polisen kmr å skriker att vi ska in i polisbilen fort, vi åkte på spaning med polisen och dom körde oss hem. Jag va helt skärrad ringde te massa folk å bröt ihop totalt, dagen efter gjorde andreas en polisanmälan, inte för att dom kmr få fast dom men iaf.

Sen när vi vaknade dagen efter hade Andreas York kommit hem å han hade tydligen svimmat på spårvagnen påväg hem te Hisingen, stannade spårvagnen i ca20 minuter fick sedan åka ambulans till sjukhuset.

Och slutlingen fredag den 25 september efter vi varit på Queer på Park lane så gick andreas hem med en kompis och blir nerslagen av 2 st skinnheads på brunnsparken.

Så vi kanske inte har haft världens tur än så länge i Gbg men vi stormtrivs å tänker inte för 5 öre flytta tillbaka till Ed.

Men nu är Andreas i Spaninen på bartenderkus och kommer inte hem förrns den 18 oktober tror jag det var, så nu så länge så e jag hemma hos mamma och pappa och säker jobb å ska försöka fixa körkortet så den skiten e över snart.

Btw invigningen på Club rainbow va helt faktastisk, verkligen ett ställe jag rekomenderar till alla, det är ett gayställe men finns även hetro folk där, finns alla möjliga olika slag av folk, underbart alla e trevliga å öppna underbart helt enkelt.

Men nu ska ja sluta skriva å typ gå å duscha elle städa litte kanske

Friida :*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar